Meet the team : Bo Horsten

Brabant Bandits softball Winterschool

Nog een assistant coach om aan jullie voor te stellen. Een jong talent die hard aan de weg timmert en die de meeste van jullie al wel zullen kennen : Bo Horsten en ook zij stelt zichzelf aan jullie voor :

.Hallo, mijn naam is Bo Horsten 18 jaar oud ik en zal deze periode helpen bij de Brabant Bandits winterschool. Ik ben begonnen bij de softbalvereniging Roef!. Ik speel nu al ongeveer 9 jaar softbal en vind het nog steeds een fantastische sport. In 2012, 2014, 2015 & 2016 deed ik mee met de Little League Nederlands kampioenschappen en deed in 2016 ook mee met de LL Europese kampioenschappen in Moergestel. Het mooiste wat softbal mij tot nu toe heeft gebracht is de kans om softbal trainingen te geven in Nigeria en daar alle kinderen en coaches te helpen om de sport bekender te maken. Ik kijk er erg naar uit om de meiden van de winterschool te mogen helpen deze winter!