Meet the team : Gini Ketelaars

Bandits softball Winterschool 2017-2018

Last, but zeker niet least in de trainers lijst van de Bandits softball winterschool is Gini Ketelaars. Gini is al vanaf zeer jonge leeftijd begonnen met softball en is vanuit de pupillen nu een van de pitchers van het Roef 1 dames Golden league team. Met recht “honkvast” te noemen dus om dicht bij de sport te blijven.

Gini zal dit jaar samen met Karen Marr en Marjolein Merkx een deel van de pitcher trainingen  verzorgen en wij zijn uiteraard blij dat Gini ook dit jaar zich weer inspant om onze softbaljeugd op een hoger niveau te krijgen. Gini stelt zich hieronder kort en krachtig voor : .

Hallo! 

Mijn naam is Gini Ketelaars, 23 jaar oud. Ik ben sinds mijn zesde lid van Roef! (met break van één jaar). Ik ben begonnen met pitcher bij de pupillen, en ondertussen ben ik één van de pitchers van Dames 1 van Roef! Samen met Karen Marr en Marjolein Merkx ga ik me ook dit jaar weer inzetten om de jonge pitchers wat bij te leren. Momenteel ben ik nog in Amerika maar vanaf de vierde training van de Brabant Badits Winterschool zal ik onderdeel van de pitching staff zijn. Ik heb er zin in, zie jullie snel!