Meet the team : Jeroen van der Wiel

 

 

Brabant Bandits softball Winterschool

Onze volgende top trainer :  Jeroen van de Wiel.  Nou, een introductie is volgens mij niet echt nodig ,want iedereen die iets met Softbal heeft in Nederland,  kent Jeroen lijkt me.  Jeroen is niet alleen de bedenker en grote motivator achter het nieuwe  Young Star programma, maar ook de Bandits zijn ontstaan uit zijn initiatief en zo zijn er de afgelopen jaren nog vele ideeen ontsproten uit het softball hart van Jeroen.. Voor al zijn inspanningen voor het softball heeft de KNBSB hem vorig jaar zelfs de Nol Houtkamp award toegekend. Wij zijn dan ook zeer trots (en vooral zuinig) op hem, maar voor de enkeling die Jeroen misschien nog niet zo goed kent, stelt ook hij zichzelf voor aan jullie,

Jeroen van de Wiel

Mijn naam is Jeroen van de Wiel 43 jaar en speel al sinds mijn 9de honk en softbal en ik ben begonnen op mijn 13de als coach bij Roef! Die 30 jaar coach ervaring heeft me veel mooie herinneringen gebracht. Met diverse hoogte punten zoals het winnen van diverse NK’s en een EK, coachen tijdens de world series in Amerika, het promoveren met dames 1 van Roef! naar de silver league en het onderdeel uitmaken van staf van het Nederlands softbalteam.  

Afgelopen jaar kreeg ik de naar mijn leermeester Nol Houtkamp vernoemde award van de KNBSB. Vanwege de bijdrage in de ontwikkeling  van de softbal sport. En ik vond het prachtig dat ik hem van zelf mocht ontvangen.  Voor mij een enorme stimulans om door te gaan met ontwikkeling van de softbal sport in het zuiden. 

Mijn grootste voldoening haal ik nog steeds uit het overbrengen van de liefde voor de sport. Ik kan er enorm van genieten als speelsters kleine persoonlijke successen halen. 

Dit jaar train & coach ik met Judith en Sanne het Young star programma en de littles. Het young star programma is een nieuw jaar rond programma voor softbalsters uit het geboorte jaar 2005, 2006 en 2007. Naast de Little League willen we ook naar Italië gaan om deel te nemen aan een 4 daags toernooi in. En verder gaan we deelnemen aan diverse UFSA events.