Meet the team : Sanne Debognies

Brabant Bandits softball Winterschool

Onze Yong star trainings assistente :  Sanne Debognies.

Sanne gaat de coaches Jeroen en Judith ondersteunen in de trainingen van de Young stars . Sanne heeft afgelopen jaar bij Twins gespeeld en heeft ook de pre-selectie van het Nederlands talent team U19 gehaald dat in Clearwater Florida de WK U19 heeft gespeeld.

Voor diegene die Sanne nog niet kennen, stelt ze zichzelf hieronder voor aan jullie .

Ik ben Sanne Debognies, 17 jaar en ik kom uit Etten-Leur. Sinds begin september ben ik begonnen aan een niveau 4 opleiding sport en bewegen coördinator in Den Bosch.
Ik loop al sinds klein meisje van 3 – 4  jaar rond op de velden, omdat mijn vader altijd zelf op het veld stond. Toch ben ik pas op mijn 11de erachter gekomen dat ik echt wilde gaan softballen. Ik ben begonnen als pupil bij The Stags in Etten-leur , waar ik tot mijn laatste jaar aspiranten met veel plezier gespeeld heb. Maar ik wilde hoger spelen,  dus ben ik bij Twins gaan kijken en sinds dien speel ik nu voor Twins. In het seizoen 2016 speelde ik in het U17 team en afgelopen seizoen U20 en Dames 1e klasse.  Aankomend jaar blijf ik Dames 1e klasse spelen, maar daarnaast word ik ook rookie bij Twins Dames 1 in de silverleague. Iets waar ik enorm veel zin in heb.
Vorig jaar heb ik ook try-outs gedaan als pitcher voor Talent Team Holland U19 (TTH) waar ik enorm veel geleerd heb en het heel er naar mijn zin heb gehad. Helaas zat ik bij de laatste 4 pitchers die niet mee mochten naar Florida, maar wat heb ik het naar mijn zin gehad en zo veel geleerd die periode!

Zelf ben ik vooral pitcher, maar speel af en toe ook nog wel op de corners (1e en 3e honk) wat ik ook heel leuk vind om te spelen! Ik hoop dat jullie allemaal super veel zin in de trainingen hebben, ik in ieder geval wel!!!