Meet the team : Thirza van Walsem

Brabant Bandits softball Winterschool

 De volgende assistent trainer die we will introduceren voor de Bandits softball winterschool is :

Thirza van Walsem.

Thirza speelt al geruimetijd bij Twins in Oosterhout en zal dit jaar voor het eerst haarervaring gaan delen met onze jeugdige talenten. Ze gaat komende winter Charlotte Haen assisteren met de catcher training . Thirza stelt zich zelf even voor aan jullie

Hoi allemaal,

Ik ben Thirza van Walsem, 17 jaar oud en deze winter train ik samen met Charlottte Haen de catchers bij Brabant Bandits.
Ik speel al zo’n 11 jaar softbal bij Twins in Oosterhout waar ik begonnen ben bij de peanuts. Via de aspiranten, cadetten en U20 competitie speel ik nu bij dames 2 in de 1e klasse.
Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij de Little League teams, waarmee ik NK’s en EK’s heb gespeeld.
Mijn posities zijn catchen, outfield en soms 2e honk, maar catchen doe ik het liefst. Daar heb ik ook speciale trainingen voor gevolgd bij Twins, bij softbal winterschool André Prins in Barendrecht en de Brabant Bandits winterschool.
Sinds september volg ik de opleiding Sport- en bewegingscoördinator aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ook vanuit mijn opleiding neem ik aandachtspunten, maar ook opdrachten mee naar de training.

Ik vind het heel erg leuk om, samen met Charlotte, met jullie aan de slag te gaan en jullie een hoop te leren. Ik heb er zin in!