Meet the team : Judith van de Berg

Brabant Bandits softball Winterschool

Introductie van alweer de volgende topper in het Bandits trainers team : Judith van de Berg.  Naast haar immer positieve instelling, speelt Judith in Roef 2 en daarnaast is ze druk bezig haar trainers skill verder uit te bouwen. Judith zal samen met Jeroen en Sanne de komende periode onze Young stars gaan begeleiden .

Ze stelt zichzelf hieronder aan jullie voor :

Hallo allemaal,

Ik ben Judith van den Berg en aankomend jaar ben ik trainster en coach in het Young Star programma van de Brabant Bandits.
Zelf speel ik met Dames 2 van Roef! in de Eerste klasse. Afgelopen seizoen heb ik zelfs een kort debuut gemaakt in de Golden League met Dames 1 en ben ik een aantal keer uitgekomen voor de Brasschaat Braves in de hoofdklasse van België.

Ik ben vooral pitcher, maar je ziet me ook weleens op het 3de of 1ste honk.
Naast speelster ben ik ook pitchingcoach in opleiding bij Karen Marr. Gedurende 35 weken heb ik afgelopen jaar samen met haar trainingen gegeven. Een voorrecht om de ‘kneepjes’ van het vak van de beste te leren!

Ik heb dan ook heel veel zin om, samen met mijn trainercoaches-in-crime Jeroen en Sanne, aan de slag te gaan en jullie vooral veel plezier aan deze mooie sport te laten beleven!