Winterschool

INFORMATIE WINTERSCHOOL 2019-2020

Wat?
De 4de editie van onze winterschool in deze vorm. Een winterschool voor iedereen die nieuwe dingen binnen het softbalvak wil leren, binnen de onderdelen pitchen, catchen en slaan/fielden. Onder begeleiding van een staff met (inter)nationale ervaring als speelster, welke zelf nog spelen en daarom verbonden zijn met de laatste en nieuwste ontwikkelingen binnen hun specialiteit.

Wanneer?
3 & 17 November 2019
1 & 15 December 2019
5 & 12 Januari 2020

Voor wie?
Iedere speelster die nieuwe dingen binnen het softbalvak wil leren, binnen de onderdelen pitchen, catchen en slaan/fielden.
Alle leeftijden en niveau’s zijn welkom. 
Geen zorgen, je kan er met 100% zekerheid vanuit gaan dat we je in een juiste groep indelen, om jou de beste training aan te kunnen bieden. Indien blijkt dat er voor jouw niveau/leeftijd geen groep gevonden kan worden wordt dit verder met je besproken, maar in het verleden is dit nog niet voorgekomen. 

Waar?
De winterschool vindt plaats in Moergestel, in de sporthallen die zijn gevestigd aan het veld van HSB Roef!.

Kosten?
De kosten zijn €60 voor de 6 trainingen per blok (pitchen, catchen en slaan/fielden). Je bent vrij om 1 of meerdere blokken in te schrijven.

Team Brabant Bandits Winterschool 2019 - 2020

PITCHEN
Marjolein Merkx

Marjolein Merkx is dit jaar wederom verantwoordelijk voor het pitching gedeelte van de winterschool. Met haar liefde voor pitching gaat ze je zeker veel nieuwe dingen leren op uitdagende manieren. Speelster van het Nederlands Softbal team en een échte Brabantse.

Foto: Olaf Tompot

CATCHEN
Laura Wissink

Laura Wissink, catcher van het Nederlands Softbal team, kan je alles leren over het catchen. Ze is voor het eerst bij de Bandits en met haar enthousiasme voor het leren van haar favoriete positie aan jullie schiet het zeker niet te kort. Grijp deze kans dan ook met beide handen aan.

Foto: Olaf Tompot

SLAAN / FIELDEN
Cindy van der Zanden

En van wie kan je beter leren slaan en fielden dan van de in-en outfielder van het Nederlands team. Ze kan goed bunten, slaan en ook nog op bijna alle posities in het veld spelen. Veel ervaring als speelster en trainer heeft ze zeker, en dat gaat ze allemaal aan jullie laten zien. Wij zijn blij dat Cindy er dit jaar bij is, jullie ook?

Foto: Olaf Tompot