Winterschool

INFORMATIE WINTERSCHOOL 2020-2021

Wat?
De 5de editie van onze winterschool in deze vorm. Een winterschool voor iedereen die nieuwe dingen binnen het softbalvak wil leren, binnen de onderdelen pitchen, catchen en slaan/fielden. Onder begeleiding van een staff met (inter)nationale ervaring als speelster, welke zelf nog spelen en daarom verbonden zijn met de laatste en nieuwste ontwikkelingen binnen hun specialiteit. 

Zoals je ziet bestaat de staff dit jaar uit meerdere kwaliteits-coaches per onderdeel, om op deze manier nog meer variatie te brengen in jouw trainingen. Er is 1 coach verantwoordelijk voor het programma, zodat de trainingen naadloos op elkaar aansluiten, maar niet iedere week zal dezelfde coach aanwezig zijn.

Wanneer?

8, 15, 22, 29 november 2020
6 & 13 december 2020

Voor wie?
Iedere speelster/speler die nieuwe dingen binnen het softbalvak wil leren, binnen de onderdelen pitchen, catchen en slaan/fielden.
Alle leeftijden en niveau’s zijn welkom. 
Geen zorgen, je kan er met 100% zekerheid vanuit gaan dat we je in een juiste groep indelen, om jou de beste training aan te kunnen bieden. Indien blijkt dat er voor jouw niveau/leeftijd geen groep gevonden kan worden wordt dit verder met je besproken, maar in het verleden is dit nog niet voorgekomen. 

Waar?
De winterschool vindt plaats in Moergestel, in de sporthallen die zijn gevestigd aan het veld van HSB Roef!.

Kosten?
De kosten zijn €60 voor de 6 trainingen per blok (pitchen, catchen en slaan/fielden). Je bent vrij om 1 of meerdere blokken in te schrijven.

COVID-19
Omwille het COVID-19 virus dat nog steeds aanwezig is willen op voorhand wat informatie geven
– Er is altijd een risico dat de winterschool als gevolg van overheids maatregelen niet door kan gaan
– De trainingsgroepen zullen een maximum hebben
– We willen het aantal “kijkers” dit jaar beperken 

Team Brabant Bandits Winterschool 2020 - 2021

PITCHEN

Marjolein Merkx

Marjolein Merkx is dit jaar wederom verantwoordelijk voor het pitching gedeelte van de winterschool. Met haar liefde voor pitching gaat ze je zeker veel nieuwe dingen leren op uitdagende manieren. Speelster van het Nederlands Softbal team en een échte Brabantse.

Foto: Olaf Tompot

Judith van den Berg

Judith is ook dit jaar weer deel van de Brabant Bandits Winterschool staff. De trainingen van Judith zijn NOOIT hetzelfde, NOOIT saai en altijd een feestje om aan mee te doen. En daarbij leer je er ook nog heel veel van! Ze is niet meer weg te denken uit de pitching coaching-toppers in Europa en daarom zijn we heel trots dat ze dit jaar weer bij ons aanwezig is!

CATCHEN

Laura Wissink

Laura Wissink, catcher van het Nederlands Softbal team, kan je alles leren over het catchen. Ze is voor het tweede jaar bij de Bandits en met haar enthousiasme voor het leren van haar favoriete positie aan jullie schiet het zeker niet te kort. Grijp deze kans dan ook met beide handen aan. 

Foto: Olaf Tompot

SNEL MEER INFO!

SLAAN / FIELDEN

Cindy van der Zanden

En van wie kan je beter leren slaan en fielden dan van de in-en outfielder van het Nederlands team. Ze kan goed bunten, slaan en ook nog op bijna alle posities in het veld spelen. Veel ervaring als speelster en trainer heeft ze zeker, en dat gaat ze allemaal aan jullie laten zien. Wij zijn blij dat Cindy er dit jaar bij is, jullie ook?

Foto: Olaf Tompot

Isa Los

Isa Los, de homerunQueen van vorig seizoen. Daar kan je wel een balletje van leren slaan. Daarbij kan ze heel hard lopen, heel hard gooien en als de beste ballen vangen. Speelster van het Nederlands Softbalteam en Roef! Dames 1. Ze is niet geboren in Brabant, maar ze speelt er al zo lang, dat ze er niet meer is weg te denken. Wij zijn erg blij dat ze dit jaar jullie alles kan leren!

Foto: Seb Visser